Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Klikk Ide

2010.02.16

 

 

Bakonyi pulykatokány: szalonnás, gombás pulykacsíkok paprikás mártásban

Szicíliai spagetti: capribogyós, fokhagymás tejszínmártással, parmezán sajttal

Mexikói rakott bab: sertéshússal, paradicsommal rakott bab
Burgundi sertésmáj: sertésmáj vörösboros, paradicsomos barnamártásban
Részeges csirkecomb: fűszeres csirkecomb sörben sütve
Néger palacsinta: kakaós túróval töltve

Tandoori csirkemell: a csirkemell szeleteketszegfűszeges, fahéjas, gyömbéres joghurtba mártjuk, majd hirtelen megsütjük

Kép

Al Capone kedvence: fűszeres sült pulykacomb zöldséges vörösbabra tálalva
Ratatouille: padlizsános, cukkinis lecsó
Ludaskása: zöldségesrizseshús libaaprólékkal
Bükki pecsenye: rostonsült karajszelet kolbászos, gombás, lecsós raguval borítva
Penne Margherita: fokhagymás, oregánós, vörösboros paradicsommártás capribogyóval
 Kép
 
Hubertus palacsinta: szarvashúsból készült fűszeres húskrémmel töltött palacsinta, tejfölmártással
Brünni pulykamell: mustáros, fokhagymás pácban érlelt rántott pulykamell
Heléne palacsinta: diós körtekrémmel töltve
Csirkemell ínyenc módra: csirkemájjal, almával borított csirkemell sajttal sütve
Görög rántott sertésborda: fűszeres juhtúróval töltött rántott sertésborda
Spagetti rosszlány módra: fokhagymás paradicsomszósz capribogyóval, olivabogyóval
Csirkemell royal: gombás, zöldborsós sült csirke
Bakonyi sertésborda: szalonnás, gombás sertésborda paprikás mártásban
Villeroy borda: sonkakrémmel töltött rántott sertésborda
Kunsági palacsinta: fűszeres darált marhahússal, tepertőkrémmel töltve, mustáros tejfölmártással

Sportline saláta: kukorica,paradicsom, sárgarépa, kígyóuborka, eisberg saláta mustáros, olajos öntettel

Kép

Csiki vaddisznótokány: tejfölös, pikáns fűszerezésű vaddisznótokány
Athéni sertésborda: natúr grillkaraj feta sajttal, paradicsommal, olívabogyóval, baconnal sütve
Nizzai csirkeérmék: csőbensült zöldségek natúr csirkemellel
 
 
Bizánci aprópecsenye: sertés-pulyka-csirke húsból készült aprópecsenye tejfölös mártásban
Vasi pecsenye: fokhagymás tejben áztatott sertéscomb roston sütve
Csirkemell Dubarry módra: natúr csirkemellre párolt karfiolt teszünk, leöntjük sűrű tejmártással, megszórjuk sajttal, majd megsütjük
Beach saláta: vegyes zöldsaláta (paradicsom, paprika, kígyóuborka, jégsaláta, sárgarépa), mozzarella sajt, sonkacsíkok
Sertésborda mester módra: natúr karajszeletet megrakjuk paprikával, paradicsommal, lilahagymával, megszórjuk füstölt és trappista sajttal, majd baconnal letakarva megsütjük
Sertésborda Jóasszony módra: natúrgrillkaraj szeletre fűszeres, szalonnás, gombás, zöldborsós, hagymás ragut tálalunk

Karibi palacsinta: banánnal töltött palacsinta mandulakrémmel

Kép

Badacsonyi zöldséges pulykaragu: pulykacsíkok tejszínes zöldségraguban (karfiol, zöldborsó, gomba, sárgarépa)
Görög gyümölcsleves: tejszínes leves déli gyümölcsökkel
Alföldi tarhonyás hús: házi lecsóval gazdagított tarhonyás hús
Mátrai borzaska:  sertéshús fokhagymás, burgonyás bundában, fokhagymás tejföllel meglocsolva
Makói rántott csirkemell: hagymával, kolbásszal töltött csirkemell rántva
Cseszneki palacsinta: gombakrémes palacsinta paprikás tejfölmártással
Csiki aprópecsenye velefőtt burgonyával: paradicsomos sertés apróhús gombával, zöldborsóval, fokhagymás, picit csípős fűszerezéssel

Csókakői gulyásleves: tejfölös gulyásleves savanyú káposztával, paraszt kolbásszal, füstölt Kép

Szárnyas pandúr pörkölt:szárnyas pörkölt gombával és kolbászkarikákkal
Görög göngyölt csirkemell:natúr csirkemell fetasajttal,paradicsommal,olivabogyóval töltve
Dijoni karaj:borsos,mustáros natúr karaj szelet

Tordai lacipecsenye:karajszelet fűszeres,paradicsomos,mustáros pácban

Kép

Pulykamell filé Jóasszony módra:fűszeres sült pulykamell filé sonkás,gyöngyhagymás ,gombás ragúban párolva
Károlyi saláta:sült csirkemell csíkok burgonyakockával,eisberg salátával,paradicsommal,paprikával,főtt ttojással,majonézes dresszingben

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

az is van

(alfi, 2010.03.26 12:42)

Nagyon jó a véleményem az étteremben fogyasztható ételekről, gasztronómia élményszámba megy, és hogy ezt egy vállalati étkezdéről írom, különlegesség számba megy ez az országban. több étkezdéhez is volt már szerencsém az elmúlt évtizedekben, de elmondhatom, hogy itt vagyok a leg elégedettebb. Külön öröm hogy fantáziadús elnevezésekkel illetik az ételeket, ami már beindítja a nyálelválasztást és mire leül az ember ki tudja zárni a külvilág zavaró hatásait és az ebédidejét igen tartalmasan tudja eltölteni, mondhatni megfelelő méltósággal tudja elfogyasztani a minőségi és ízre is príma edébjét, helyben. Kis üröm az örömben hogy nagyon meleg tud lenni nyáron a helységben, de megéri az izzadság ha újra ehetem a főztjüket, illetve a személyes, közvetlen humoros barátságos, de nem tolakodó stílusukat is kultiválom. Csak így tovább, most befejezem mert 12 40 van... és még nem ebédeltem!!!

 

 

Profilkép



Utolsó kép


10 Forintért!!

https://www.10forintert.hu/start/479455528/index.html a linked tartalma

Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2014 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 71953
Hónap: 957
Nap: 33